Θες να αλλάξεις;

Επικοινώνησε τώρα, και κλείσε άμεσα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού μαζί μας, και θα σου αποδείξουμε πόσο απλό είναι να σε κάνουμε να “αναγεννηθείς” και να διεκδικήσεις από θέση ισχύος, την αποδοχή που σου αξίζει.


Το πρόβλημα

Σε μια καθημερινότητα, όπου ο ρυθμός των υποχρεώσεων μας είναι καταιγιστικός και που η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων διαδραματίζεται εν τάχει, είναι αναμενόμενο, οι ουσιώδεις σχέσεις μεταξύ μας και οι προσωπικές ανάγκες μας, να περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Επίσης η μοναξιά, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η τοξικότητα και το εργασιακό άγχος είναι κάτι το οποίο απασχολεί αρκετούς από εμάς
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι παραμελούμε το σώμα μας και επιπλέον δεν δίνουμε σημασία στον τρόπο που ντυνόμαστε με αποτέλεσμα να “χαλάμε” την εικόνα μας
​Αυτή η παθητική στάση, δημιουργεί μια πλαστή εικόνα για μας που μας κρατάει μακριά από την ευτυχία, την επιτυχία, τη γαλήνη και την πληρότητα.

Η λύση

Το make2date αποτελείται από μια ομάδα ειδικών και είναι εδώ για να αλλάξει αρχικά τη σχέση μας με τον εαυτό μας και στη συνέχεια να βελτιώσει δραστικά τη συνολική εικόνα μας και τη συμπεριφορά μας, έτσι ώστε να αποτελούμε την καλύτερη διαφήμιση του εαυτού μας.
Με τη βοήθεια του make2dateξανακερδίζουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, αναβαθμίζουμε την εξωτερική και εσωτερική εικόνα μας, και αποκτάμε ένα ισχυρό όπλο στη διεκδίκηση του αληθινού ενδιαφέροντος των ανθρώπων που μας νοιάζουν, αλλά και γενικότερα στην επίτευξη της κοινωνικής και επαγγελματικής αποδοχής .

Στο make2date θα σε βοηθήσουμε να

  • Επικοινωνήσεις σωστά και καλύτερα τον εαυτό σου στους άλλους
  • Αποκτήσεις αυτοπεποίθηση
  • Ξεχωρίσεις σαν προσωπικότητα
  • Αλλάξεις την εμφάνιση και το styling
  • Βελτιώσεις το σώμα και την διατροφή σου
  • Αναβαθμιστείς (makeover) στην καλύτερή σου εκδοχή
  • Κερδίσεις τον εαυτό σου και την αποδοχή του άλλου φύλου, που σου αξίζει

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ